ANA crashes FL Studio 10/11
Sonic Academy Forum
Home       Members    Calendar    Who's On
        



ANA crashes FL Studio 10/11 Expand / Collapse
Author
Message
Posted 17 July 2013 13:59
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Registered Members
Last Login: 09 March 2014 10:49
Posts: 3, Visits: 15
Hello,

I have some problems with ANA in some projects.

If I try to select the Preset Pack Vol.2, the following error message appears:
Vol.1 and the othere Presets are working fine!

---------------------------
Severe Error
---------------------------
An error have occured running this software.
This could be due to an error in software or in your hardware/drivers.
Please contact technical support for further information.
This software will now attempt to close down.
---------------------------
OK
---------------------------



The second error occurs, if i clone only a ANA pattern:

There was a fatal error loading the plugin's editor

and then FL crashes...

What could be the problem for this?

Regards,
Marc



EDIT:
Maybe i should mention, that also the following error apears in each project with the 15. ANA ana plugin:

there was an error sending the settings to the vst plugin "A.N.A"
The settings have not been loaded
Post #96874
Posted 17 July 2013 15:14


Sonic Admin

Sonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic Admin

Group: Administrators
Last Login: Today @ 14:41
Posts: 3,923, Visits: 14,667
what version of ANA is loading?

is it 32bit or 64bit you have installed?
trying to run 32bit in FL studio 64bit can cause this problem.
Post #96877
Posted 17 July 2013 17:23
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Registered Members
Last Login: 09 March 2014 10:49
Posts: 3, Visits: 15
The version of ANA is 1.5.

Everything is running in 32bit, but how can i check the "bit version" in FL Studio?

My operating system is: WinXP SP3, 32bit
Post #96878
Posted 17 July 2013 18:08


Sonic Admin

Sonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic Admin

Group: Administrators
Last Login: Today @ 14:41
Posts: 3,923, Visits: 14,667
What version of FL studio is it... ill try some tests.
Post #96880
Posted 17 July 2013 18:26
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Registered Members
Last Login: 09 March 2014 10:49
Posts: 3, Visits: 15
I'm using the Version 10.0.9 Producer Edition.

Thanks!
Post #96881
Posted 17 July 2013 18:55


Sonic Admin

Sonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic AdminSonic Admin

Group: Administrators
Last Login: Today @ 14:41
Posts: 3,923, Visits: 14,667
Ok I'll check it out and see if I can replicate.
Post #96883
Posted 25 December 2013 19:02
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Subscribers
Last Login: 08 August 2014 21:49
Posts: 6, Visits: 15
Yeah I had the same problem with FL

The question is not only around the SW bit version and VST bit version.
I read some stuff to understand this audio questions around the differences around the bit versions.
You must be aware of everything:
OS versus SW and VST.

I recommend you first to take a look at the facebook page of FL.. there's a lot of tips there that will help you improve the performance of the SW.
» Just changing the power settings in your laptop could make a huge difference. (Before FL was always crashing.. just like you) It can be other thing... and I'm not sure just by that description of the problem..
FL can be very tricky.... unfortunately

I'm running a 64xOS FL32 (v10) and ANA 64or32 I don't have any problems.

The best thing to not have problems is to keep the same bit in everything.. if you can't you may get some problems...

Post #99343
« Prev Topic | Next Topic »


Permissions Expand / Collapse

All times are GMT, Time now is 11:17pm

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2014
Execution: 0.047. 10 queries. Compression Disabled.